‘Yellowjackets’-stjernen Juliette Lewis taler om ‘en slags passion’, der aldrig giver op

Den eneste forudsigelige ting ved et interview med Juliette Lewis ved rattet af en Dodge Challenger muskelbil (“Det kommer fra den midaldrende ting om at nyde frugterne af dit arbejde”) er, hvor tingene er på vej hen. Det betyder, at det ikke er det. muligt at forudsige om Jeg har ikke tænkt mig at opgive alle mine problemer, som at køre i regnen fra bjergene eller mellem projekter,” sagde hun.Faktisk jeg Jeg er beæret At du har valgt mig til din profil. det er sejt! “

Cool og uforudsigelig: To ord, der præcist beskriver Lewis og hendes langvarige Hollywood-karriere, er de truende karakterer (“Cape Fear”), hun har spillet, de truende handlinger, hun har spillet, karakterer (“Natural Born Killers”) og alle lige derimellem . “Det er virkelig interessant, at de få film, jeg lavede i de tidlige dage af min karriere, stadig vækker genklang og bliver set af nye generationer,” sagde hun.

juliet louis med luke burbank.jpg
Skuespillerinden Juliette Lewis og korrespondenten Luke Burbank.

CBS nyheder


Lewis voksede op i Los Angeles, hvor han så sin far, Jeffrey Lewis, optræde i utallige film og tv-shows, hvor han ofte spillede over for Clint Eastwood. “Jeg har tænkt meget over det her på det seneste,” sagde hun, “fordi jeg er med i en cowboyagtig film. skuespil), men jeg føler mig som min far.”

Men Lewis siger, at skuespillerfejlen ikke rigtig ramte hende, før hun var teenager, da hun begyndte at deltage i auditions uden formel træning. “Jeg plejede at lave sitcoms, og de kan lide alting lige op og meget høj energi, så jeg blev næsten fyret fra sitcoms tidligt.”

juliet-lewis-int-1280.jpg
“Yellowjackets”-stjernen Juliette Lewis.

CBS nyheder


For hvad?Du opførte dig naturligt! ”

Du er dybest set for god til at handle, ikke? spurgte Burbank.

Jeg mener, Marty sagde det senere, men de kunne ikke lide min stil. ”

“Marty” er selvfølgelig Martin Scorsese, der castede en teenage Juliette Lewis i filmen Cape Fear og ændrede hendes livs bane. Forestillingen gav den 18-årige Lewis en Oscar-nominering og en række mindeværdige 90’er-film, herunder Eating Gilbert Grape sammen med Johnny Depp. “Strange Days”; Oliver Stones ekstremt voldelige satire, “Natural Born Killers” med Woody Harrelson i hovedrollen;

“Jeg tror, ​​det skræmte mange mennesker, der træffer forretningsbeslutninger,” sagde hun. “Folk gik ikke rundt og troede, at Woody var skør, men de troede, jeg var. Er det ikke skørt?”

Tabloiderne stemplede Lewis som et “vildt barn” og dækkede hendes højprofilerede forhold til Leo og Brad under åndedræt. “Hvordan var det for dig at leve sådan et offentligt liv?” spurgte Burbank.

Lewis lo.

Så at være berømt betyder at lade folk vide, hvem du er? Ved du, hvad du har tilmeldt dig? ”

Nej, jeg griner, for hvad nu hvis jeg begynder at græde og falder sammen? sagde Lewis.

så er dette meget godt særlig! ”

Lewis holdt op med at drikke gennem Scientology Kirken, da hun var 22 og begyndte derefter at forfølge et mere stille liv uden for skærmen, siger hun. “Jeg besluttede tidligt at generobre min eksistens på mine egne præmisser,” sagde hun. “Jeg tog en pause fra at lave film. Jeg startede et band, da jeg var 30.”

Hendes punkband, Juliet and the Licks, turnerede meget og gav hende chancen for at gøre en anderledes barndomsfantasi til virkelighed (hun har altid ønsket at være sanger, da hun var barn).

Juliette Lewis optræder på Chop Suey
Juliette og The Licks optræder på Chop Suey i Seattle den 13. september 2016.

Matt Hayward/Getty Images


“De ting, der inspirerede mig, var The Rocky Horror Picture Show, Fame, Flashdance og musicalen Hair,” sagde hun. “Dette var alt for mig. Dramaet, tårerne, musikken, dansen, det hele var der.”

For fem år siden annoncerede bandet, at de ville indspille ny musik sammen igen. Fremtidige projekter med bandet vil dog passe ind mellem Lewis’ hektiske skuespilprogram, herunder at spille Natalie i Showtime (en del af moderselskabet Paramount Global) hit “Yellowjackets.” Der er et behov. Showet handler om et New Jersey high school fodboldhold strandet i ørkenen.

Klik på videoafspilleren nedenfor for at se traileren til ‘Yellowjackets’ sæson 2.


Yellowjackets sæson 2 officielle trailer | Showtime Til
vise tid
Youtube

“Jeg elsker ideen om, hvad du afslører, og hvad du skjuler, når nogen tror, ​​de er anderledes,” sagde Lewis. “Det er det, der gør dansen interessant.”. ”

Og mod slutningen af ​​interviewet skete der noget andet, som jeg ikke havde forventet. I det øjeblik, det øjeblik, blev Juliette Lewis synligt følelsesladet i en samtale, der strakte sig over liv, kærlighed, familie, afhængighed og skuespil. Det var en reference til en af ​​hendes første filmoptrædener, National Lampoon’s Christmas Vacation.

“Du kan se, hvilken kulturel prøvesten dette er,” spurgte Burbank. “Et klart must-see i julen.”

Det er meget bevægende for mig… Da jeg var 15 år gammel, og lavede noget, som jeg aldrig ville have forestillet mig, fortalte folk, der mistede deres familier og forældre, mig hvert år, at han talte til mig og sagde, at det var en tradition. Et kynisk 15-årigt selv, der dukker op i deres liv hvert år? Det er virkelig fantastisk, en velsignelse og bare heldigt. ”

Hvis held er en rest af design, så ligner Juliette Lewis’ karriere resultatet af at tage chancer, forblive tro mod sig selv og aldrig være forudsigelig.

“Ja, det er mærkeligt, midaldrende er mærkeligt,” sagde hun, “fordi det, der holder dig oppe i tyverne, holder dig ikke oppe i midaldrende. Men jeg vil ikke miste det, jeg vil ikke miste visse tings ild. Værn om dagen, kun gode ting. Men nej, jeg er ikke en galning. Jeg mener, hvis jeg ikke havde gjort det, ville jeg bare blive hjemme. Jeg ville bare se på bjergene. Lyt til fuglene og kast en bold med din hund. Det er sådan det er. ”


For mere information:


Historie produceret af Julie Krakoff. Redaktør: Steven Tyler.

Leave a Comment