WVU’s Huggins undskylder efter at have brugt anti-homo-sur på radio

Bob Huggins, en mangeårig baskettræner for mænd i West Virginia, brugte bøsser i et interview med en radiostation i Cincinnati mandag. Han undskyldte senere i en erklæring.

Situationen er under undersøgelse af både universitetet og dets idrætsafdeling.

Under en optræden på Newsradio 700 WLW’s Bill Cunningham Show blev Huggins spurgt om hans rivalisering med Xavier i byen, da han trænede Cincinnati Bearcats fra 1989-2005.

I et interview sagde Huggins: “Enhver skole, hvor du kan smide en gummipenis på gulvet og sige, at du ikke gør det, kan slippe af sted med det uanset hvad.”

Cunningham svarede: “Jeg tror, ​​det var ‘Transgender Night’, ikke?”

Huggins sagde så: “Jeg tror, ​​det var alle f—‘erne, de katolske f—er.”

Han tilføjede så: “Jeg misunder dem, at de ikke havde det.” Det virkede sådan.

Climbers Twitter-side Huggins udsendte en undskyldning 17:21 ET.

“I dag blev jeg spurgt i et Cincinnati-radioprogram om rivaliseringen mellem min tidligere arbejdsgiver, University of Cincinnati, og dets rival, Xavier University,” sagde erklæringen.

“Under samtalen brugte jeg et fuldstændig ufølsomt og krænkende sprog. Der er ingen undskyldninger. Ingen undskyldninger her. Mine dybeste undskyldninger til de fornærmede personer og til Xavier University. Community, University of Cincinnati, West. University of Virginia. Som jeg har delt med mine spillere i mine 40 år som træner, har vores ord og handlinger konsekvenser. Jeg omfavner fuldt ud (hvad der end kommer) Jeg skammer mig og er sønderknust over de mennesker, jeg har såret. Jeg skal gøre det bedre.

Cirka 20 minutter senere, En erklæring fra universitetet blev lagt på Twitter-siden for bjergbestigernes fysiske uddannelsesafdelingder omhandler “ufølsomme og stødende” bemærkninger.

“Coach Huggins’ bemærkninger om dagens Cincinnati radioprogram var ufølsomme, stødende og ikke repræsentative for universitetets værdier,” lød udtalelsen. Vi tolererer ikke brugen af ​​sprog og tager sådan adfærd meget alvorligt. Situationen er under undersøgelse og vil behandles af universitetet og dets atletiske afdeling.”

Huggins er hjemmehørende i West Virginia, 69, og coachede ved University of Akron, før han blev rekrutteret af University of Cincinnati og ved Kansas State University, før han sluttede sig til bjergbestigere. På 38 år på college-sidelinjen har Huggins en karriererekord på 863-389 og en vinderprocent på 0,689.

Leave a Comment