Vikings QB Kirk Cousins ​​om fremtiden – ‘Jeg vil til Minnesota’

EGAN, Minnesota – Vikings quarterback Kirk Cousins ​​​​er ikke i tvivl om, hvor han ønsker at tilbringe resten af ​​sin karriere, selv efter kontraktforlængelsen brød sammen denne vinter.

“Jeg vil være i Minnesota,” sagde Cousins ​​onsdag i sine første kommentarer, efter at det blev afsløret, at han ville være berettiget til at blive en gratis agent efter denne sæson. “Det er nemt. Forhåbentlig får vi retten til at gøre det.”

Cousins, der fylder 35 i august, er i det sidste år af en række af $155 millioner handler, siden Vikings underskrev ham i 2018. Et kvartalsvis comeback for at hjælpe Vikings med at opnå en rekord på 13-4 i deres første sæson med manager Kevin O’Connell.

Vikings lagde en stor indsats i quarterback-klassen i 2023-draften, men de blev rangeret som nummer 23, hvilket gjorde det svært for nogen af ​​de tre bedste pasningsspillere at operere. De valgte BYUs Jaren Hall i femte runde som vækstudsigter, og general manager Kwesi Adfo-Mensah sagde senere, at “alle fremtidige muligheder er åbne for stillingen, inklusive underskrivelse af en ny kontrakt med Cousins.” er åben,” sagde han.

“I denne liga bør du aldrig være berettiget,” sagde Cousins. “Du skal spille, når du vil. Holdet kan gøre, hvad de vil. Det er deres prærogativ. Bare gå på arbejde. Jeg har en masse god fodbold foran mig.”

Faktisk så usikkerhed ikke ud til at genere Cousins, og han sagde, at han spillede de tre andre sæsoner af sin NFL-karriere i det sidste år af sin kontrakt. Michigan) huskede jeg, under mit sidste år på Christian High School, da journalister fra min hjembyens avis bad mig ofte om at kommentere manglen på stipendietilbud.

“Dette er mere normen end undtagelsen,” sagde han. “Undtagelsen er, at vi skriver noget ned for fremtiden. De fleste af vores omklædningsrum ved ikke, hvad der skal ske om tre-fire måneder, endsige tre-fire år, næste år. Jeg ved det ikke. Jeg føler, at jeg er en af ​​dem.” Vi er alle sammen om det her. Det er sådan, denne liga fungerer. Jeg tror, ​​det er en del af det, der gør denne liga fantastisk. Stående. Alle arbejder. Alle skal bevise noget. Kvalifikationer og komfort og at lægge mindre end deres bedste. ”

Leave a Comment