Tom Holland reflekterer over sine psykiske problemer

Tom Hollands drømmerolle som Danny, hovedpersonen i Apple TV’s thriller-serie The Crowded Room, gav ham ikke kun muligheden for at vokse professionelt, men tvang ham også til at tage et nøje kig på sin egen mentale sundhed. Jeg gjorde det klart, at jeg var tvunget til. i et nyt interview.

“Spider-Man: No Way Home”-stjernen reflekterede over den indflydelse, den udfordrende rolle har haft på hans personlige liv i et interview offentliggjort af Entertainment Weekly tirsdag.

“At lære om mental sundhed og dens kraft, og at tale med en psykiater om Danny og Billys kampe, har været uvurderlig for mit eget liv.

Danny, spillet af Holland, er en sociopatisk teenager, der er arresteret for en forbrydelse, han aldrig har været involveret i.

“Jeg er bekendt med den fysiske side af arbejdet med hele actionfilmen,” sagde Holland til Entertainment Weekly. Det tog mig lang tid at komme tilbage.”

Under interviewet åbnede Holland også op om ædruelighed og afslørede over for Entertainment Weekly, at han har været ædru i 16 måneder.

Under optagelserne af serien med 10 afsnit, hvor han også er krediteret som en executive producer, fandt Holland sig personligt på linje med Dannys karakter og besluttede at træde væk fra hans rolle. Det var ikke muligt.

“Jeg kan huske, at jeg havde en lille nedsmeltning derhjemme og tænkte: ‘Jeg skal barbere mit hoved. Jeg skal af med denne karakter, så jeg er nødt til at barbere mit hoved’,” forklarede Holland. Det er klart, at vi var i midt i et optagelser, så jeg besluttede ikke at skyde…det var noget, jeg aldrig havde oplevet før.”

Den 26-årige skuespiller sagde, at hjælpen og støtten fra hans medstjerner hjalp ham med at overvinde de kampe, han stod over for under optagelserne. Han sagde, at han lærte meget om sig selv fra rollen. [him] Ud”, som om du er på sociale medier.

Holland har tidligere holdt sig væk fra sociale medier og forklaret, at det er blevet svært for hende at læse om sig selv på forskellige platforme.

“Jeg synes, Instagram og Twitter er for spændende og overvældende,” sagde skuespilleren sidste år“At læse artikler om dig selv online kan få dig fanget i en hvirvelvind, der i sidste ende har en meget negativ effekt på din mentale tilstand.”

Han håber, at seerne af “Crowded Room” lærer de samme lektier, som han spillede Danny.

“Folk styrkes af kraften i mental sundhed, kampe, [and] Vores utrolige evne til at overleve. “

Leave a Comment