Michigan center Hunter Dickinson flytter til Kansas

Michigan-stjernens store mand Hunter Dickinson, den bedste spiller på transferportalen dette forår og uden tvivl den mest populære transfer i portaltiden, annoncerede torsdag sit engagement i Kansas.

Junior Dickinson kom ind på Portal i slutningen af ​​marts og blev hurtigt nummer 1 på markedet. Udover Jayhawks har 7-fod-1-centret også besøgt Villanova, Kentucky, Maryland og Georgetown.

det meddelte han i en video Send til Twitter.

På denne uges “RoundBall”-podcast forklarede han, hvor svær beslutningsprocessen kan være.

“Havde jeg vidst, hvor jeg skulle hen, ville jeg med glæde have truffet beslutningen før,” sagde Dickinson. [for] Alle mine muligheder føles som om jeg vil få succes, hvis jeg tager dertil. Men jeg prøver bare at finde ud af, hvilke der er de bedste, og hvilke der er mest komfortable. ”

At vende tilbage til Michigan blev betragtet som en mulighed, men Dickinson udgav en erklæring onsdag aften, hvori han formelt annoncerede sin afgang.

“Den første beslutning om at gå ind på portalen var den sværeste beslutning, jeg nogensinde har været nødt til at tage,” sagde Dickinson. “Tanken om at forlade et sted, jeg elsker og komme hjem i tre år, var meget svær at bearbejde. Efter megen overvejelse og samtale med min familie var det den bedste beslutning for mig selv at komme ind på portalen. Jeg indså noget: min fremtid.

“Jeg voksede og lærte meget i løbet af mine tre år på University of Michigan. Hvis jeg kunne afslutte gymnasiet og starte forfra, er jeg ikke i tvivl om, at jeg ville træffe det samme valg.”

Dickinson har været en af ​​de mest dominerende centre i landet i løbet af de seneste tre sæsoner. Som en freshman i Ann Arbor hjalp han med at føre Michigan til nr. 1 seed i NCAA-turneringen og kvalificere sig til Elite Eight. Dickinson opnåede Second Team All-American æresbevisninger i 2021 og blev kåret til First Team All-Big Ten efter et gennemsnit på 14,1 point, 7,4 rebounds og skudt næsten 60% fra feltet.

I løbet af sin anden sæson havde Dickinson et gennemsnit på 18,6 point, 8,6 rebounds og 2,3 assists, hvilket førte Michigan til Sweet 16.

Dickinson udviklede sig som en ansigt-op-spiller i sidste sæson med 18,5 point, en karrierehøjde på 9,0 rebounds og 1,8 blokeringer, og skød 42,1% fra 3-point rækkevidde på 57 forsøg. Han fik førsteholdet All-Big Ten æresbevisninger efter at være blevet udnævnt til det andet hold som sophomore.

I 94 kampe med Wolverines havde han i gennemsnit 17,2 point, 8,4 rebounds, 1,6 blokeringer og en field goal-procent på 57%. Han afsluttede sin Michigan-karriere med den sjette-fleste double-double i programmets historie og er den 31. spiller, der har overgået 1.000 point og 500 rebounds.

Kansas omgiver Dickinson og dykker ned i preseason nr. 1 og nationale mesterskabssamtaler. Jayhawks henter en af ​​landets bedste point guards, Dahuan Harris, og medstarteren KJ Adams tilbage fra sidste sæsons Big 12 mesterskabshold, hvilket fører dem til en top 10 rekrutteringsklasse og den bedste skytte i Portal. En af spillerne, Nick Timberlake , flytter til Towson.

Kansas forbliver også i blandingen for top 10 rekrutter Mackenzie Mugbaco, som for nylig forlod Duke.

Leave a Comment