Michael Shannon ‘føler’ med Ezra Miller, da han adresserer beskyldninger under ‘The Flash’-udgivelsen

Michael Shannon ‘føler’ med Ezra Miller, da han adresserer beskyldninger under ‘The Flash’-udgivelsen

blitz Stjernen Michael Shannon sympatiserede med medspilleren Ezra Miller midt i de igangværende anklager om overfald.

Skuespilleren, der vender tilbage til DC som skurken Zod i den kommende Multiverse DC-film, delte sin erfaring med at arbejde med Ezra Miller.

Miller, der beskriver sig selv som ikke-binær, kæmpede tidligere mod anklagen om at pleje en mindreårig ‘blitz’ frigøre.

Da han talte om sine medskuespillere i et fjendtligt klima, sagde Shannon: “Jeg syntes, Ezra var dejlig. Han var så sød, da jeg var der.”

“Det er svært at tale om det, men jeg giver altid folk et stort spillerum i denne forretning, fordi der er mange mennesker i denne forretning, der har problemer. Nogle mennesker har,” sagde han til Vanity Fair.

Shannon tilføjer: Selvom det er berettiget, er det stadig en skræmmende situation. ”

James Gunn og Peter Safran, en af ​​DC Studios nye co-CEO’er, adresserede også Ezra Millers situation.

“Ezra er fuldt ud forpligtet til deres bedring, og vi støtter dem fuldt ud på deres rejse,” sagde Saffron.

“Når det rigtige tidspunkt kommer, og de føler sig klar til at diskutere det, vil vi alle forstå, hvad den bedste vej frem er. Nu er de fuldt fokuseret på bedring.” I mine samtaler med dem i løbet af de sidste par måneder føler jeg, at de er gør store fremskridt.”

Miller udgav også en erklæring i 2022 om hans mentale helbred og beskyldningerne mod ham.

“Efter at have været igennem en periode med dyb krise, forstår jeg, at jeg lider af komplekse psykiske problemer og er begyndt igangværende terapi,” skrev Miller. Jeg vil gerne undskylde til alle for at gøre mine handlinger foruroligende og oprørende, og jeg er forpligtet til at gør det nødvendige arbejde for at vende tilbage til en sund, sikker og produktiv fase af mit liv.”

Leave a Comment