Martin Scorsese reflekterer over mangel på ‘tid’, ‘Jeg vil fortælle en historie’

Martin Scorsese reflekterer over mangel på ‘tid’, ‘Jeg vil fortælle en historie’

Instruktør Martin Scorsese sagde, at han stadig har nogle historier at fortælle, men han mener, at der er gået for meget tid, og tilbød sin mening om den hurtige tid.

under et interview med deadline“Jeg ville ønske, jeg kunne tage otte uger fri og lave en film på samme tid,” sagde instruktøren og tilføjede: “Hele verden har åbnet sig for mig, men det er for sent. Det er for sent.”

Den 80-årige delte sine indre tanker, da han reflekterede over, at Akira Kurosawa vandt den prestigefyldte Oscar fra Steven Spielberg og George Lucas i 1990.

“Jeg er en gammel mand. Jeg har læst ting. Jeg ser ting. Jeg vil gerne fortælle historier, men jeg har ikke tid,” fortsatte Scorsese. “[Kurosawa] “Jeg er lige begyndt at se mulighederne for, hvad en film kunne være, men det er for sent,” sagde han. han var 83 år gammel. Dengang sagde jeg: “Hvad mener han?” Nu ved jeg, hvad han mener. “

I andre nyheder åbnede Scorsese op om, at Robert De Niro takkede nej til to hitfilm. afdød og New York bande.

“Jeg talte med Bob,” sagde instruktøren. [De Niro] Vi talte om det, men han ville ikke gøre det. “

Instruktør Scorsese afslørede new york bande“Det var bare en check-in. Bogstaveligt talt sagde han, ‘Hvad laver du?'” “Jeg laver det her, er du interesseret?” Vi plejede at snakke om den slags hele tiden, fordi lige siden jeg var 15 eller 16, han ved, hvor jeg kommer fra, og hvem jeg er. For kun.”

Leave a Comment