Martin Scorsese frygter, at ‘alderdom’ vil komme i vejen for filmproduktion

Martin Scorsese frygter, at ‘alderdom’ vil komme i vejen for filmproduktion

Martin Scorsese har givet et følelsesmæssigt bud på, hvordan hans vækst påvirker hans fortælleplaner.

tal med deadline“Jeg ville ønske, jeg kunne tage otte uger fri og lave en film på samme tid,” sagde instruktøren og tilføjede: “Hele verden har åbnet sig for mig, men det er for sent.” Det er for sent. “

Den berømte filmskaber har delt sine tanker om Akira Kurosawas sejr i 1990 af den prestigefyldte Oscar fra Steven Spielberg og George Lucas.

“Jeg er en gammel mand. Jeg har læst ting. Jeg ser ting. Jeg vil gerne fortælle historier, men jeg har ikke tid,” fortsatte Scorsese. “[Kurosawa] “Jeg er lige begyndt at se mulighederne for, hvad en film kunne være, men det er for sent,” sagde han. han var 83 år gammel. Dengang sagde jeg: “Hvad mener han?” Nu ved jeg, hvad han mener. “

I andre nyheder åbnede Scorsese op om, at Robert De Niro takkede nej til to hitfilm. afdød og New York bande.

“Jeg talte med Bob,” sagde instruktøren. [De Niro] Vi talte om det, men han ville ikke gøre det. “

Instruktør Scorsese afslørede new york bande“Det var bare en check-in. Bogstaveligt talt sagde han, ‘Hvad laver du?'” “Jeg laver det her, er du interesseret?” Vi plejede at snakke om den slags hele tiden, fordi lige siden jeg var 15 eller 16, han ved, hvor jeg kommer fra, og hvem jeg er. For kun.”

Leave a Comment