Manoj Bajpayee afslører ‘hvorfor’ han blev castet i Veer Zaara

Manoj Bajpayee afslører, at Yash Chopra var skyld i at lave Veer Zaara

Manoj Bajpayee fik sit første karrierebrud gennem Shah Rukh Khan-stjerneren Veer Zaara, en post-split romantikfilm instrueret af Yash Chopra. I et nyligt interview åbnede han op om sine valg i filmen.

I et interview med Humans of Bombay sagde han, at han var begejstret for at arbejde sammen med den nationale superstjerne Shah Rukh Khan. Han afslørede dog også, at han primært arbejdede, fordi Yash Chopra bad ham om det.

“For at gøre ham (Shah Rukh) utilpas, optog jeg denne film, fordi Yash Chopra ringede til mig og bad mig om at dukke op. En fan, da jeg så filmen i Delhi med Lal Krishna Advani ji, Atal Bihari Vajpayee ji, var han fuldstændig imponeret med min præstation, som fik ham til at tilbyde mig denne rolle. Det er tid til at tænke.

Han tilføjede: Jeg var der kun 4 eller 5 dage. Han behandlede mig som ingen på sættet. Jeg blev behandlet meget kongeligt af den filmfamilie, Via Zahra-familien. Jeg nød hvert øjeblik af optagelser med Yash Chopra ji. “

Leave a Comment