Kentucky Derby-favoritten Forte bærer håb for Mike Lepole og Todd Pletcher

Louisville — Dette Kentucky Derby-soundtrack kan prale af stemmen fra Mike LePaul, hvis strubehoved er et af hans mest kraftfulde organer. Af alle strubehovedet, der har ligget i Derby-laden i 149 år, skiller denne New York-opdrættede strubehoved sig ud. Det larmer ikke specielt, men orker du? Det kan tale, yak, gab, boble, sludre, sludre, tale klart, tale, udtale og forklare. Det kan løsne bølgende afsnit i en utrættelig torrent, men det vil ikke frustrere nogen, der forsøger at optage ham.

Repole er medejer af Forte, så det gav genklang hos dem, der lyttede i denne uge, og dem, der hørte den i nærheden af ​​deres foretrukne Forte-stald. Dette føl sukkede, fordi han ikke var blændet af sin Florida Derby-sejr (selvom han holdt ud). Faktisk er Repole, der tjente et væld af penge ved at iridisere sine køleskabshylder med vitaminvand, en af ​​Triple Crown-vinderne. I juni sidste år sluttede hans Maud Negal og Nest 1-2 i Belmont Stakes, så han kunne fylde sine ører rundt i det enorme anlæg med glæden ved at opfylde en 40 år gammel dagdrøm. fra Queens. ”

“Hør her,” sagde han torsdag morgen. Jeg arbejder 18 timer om dagen, 7 dage om ugen i 30 år. [years]Min far gjorde det samme, men var tjener. Så jeg tager det ikke for givet. Det har sine op- og nedture, og det har været en rutschebane, men mange mennesker i livet har ikke engang rørt de højder, jeg har fået i livet. Det ville være fantastisk. At miste dette ville være en katastrofe.

“Og jeg vil bare sige, jeg er – hvorfor har du det ikke sjovt? ​​Jeg mener, jeg har nervøs energi, men jeg er ikke – jeg er ikke angst. Det er ikke stress. Hvis der er, vil jeg gerne at se det [trainer] Todd Pletcher vinder denne. Jeg ville elske at se Irad Ortiz vinde.jeg vil se [assistant trainer] Amelia Green vinder denne. Jeg ville elske at se Pletcher Barn vinde denne.lyst til [reporters] Jeg er her i en uge. De er her 24/7. Jeg er træt efter 3 dage. hvordan har I det alle sammen?Jeg kom her kl 6:30 [a.m.]De kom her klokken fire. ”

Jeg spekulerer på, om LeBron i strubehovedet har brug for en sugetablet. Du kan dække en række forskellige emner, såsom basketball i St. John’s. før han kom til sin træner, den tavse kæmpe Todd Pletcher.

Selvfølgelig havde Pletcher 62 heste i 22 af de 23 derbyer afholdt mellem 2000 og 2022, med nummer 63, 64 og 65 planlagt til at starte på lørdag. Tapit Trice (vinder af Blue Grass Stakes) og Kingsbarns (vinder af Louisiana Derby). Med hensyn til sejre har Pletcher 2 af 62 sejre, 1., 2. og 3. i Super Saver (2010) og Always Dreaming (2017), 1. til 20. Ved hver position opnåede han syv niende innings. Et forhold på 62 til 2 kan virke besynderligt på andre domæner, men i det absurd undvigende Kentucky Derby er det ikke så dårligt et forhold.

Desuden har Repole en påmindelse om det.Selvom han ikke nævnte Pletcher, da han sagde det: “Hver gang du fejler, lærer du noget og bliver bedre. Du får det rigtigt første gang, åh [expletive], det var godt, det var nemt. Jeg siger altid til mine børn: “Hvis du ikke har fejlet, har du ikke prøvet hårdt nok.” For hvis du fejler 30 gange, er det det bedste [expletive] Du fik ret 70 gange. Så jeg gør 100 ting og fokuserer på 70. 0 til 0. Og for mange børn vil have 0 mod 0. ”

Nu har han slået sig sammen med medejeren Vincent Viola, men han er ikke meget til at snakke, fordi han har hørt sin afdøde fars stemme, mens han så Always Dreaming vinde Derbyet i 2017. Vi gav et rørende interview om, hvordan de hørte det. Jeg har dette udyr det kan ikke være Det er fordi Forte ikke overholder Florida Derby-udfordringen fra Mages, som også deltager i dette Derby. “For mig var det mest imponerende de sidste 100 yards. Jeg mener, han kom forbi mig ved den ottende stang og så ud som om han blev ramt. Hvis jeg sagde, at jeg ville vinde med længdeforskellen med et stukket, nej, jeg kunne ikke ikke gør det.

“Da han rørte ved hesten,” sagde Ortiz. Jeg siger “smuk!” Nu går han. Han erklærede, og han var der for mig. han fortjener al æren. han er meget chokerende ”

Han kan være den ultimative figur i en blid Pletcher-alliance med en raslende Les Paul, der går tilbage til 2009. “Som ejer havde jeg lige haft det måske mest historiske og storslåede Saratoga-stævne,” sagde han. “Det var 2009, og jeg havde 37 starter. Når jeg siger historisk og episk, har ingen nogensinde gjort dette. Jeg var 0 på 37. 8 sekunder, 8/3, flere hovedpine, stress og angst.”

Onkel Mo og Stay Thirsty blev snart født, sidstnævnte blev nummer to i 2011 Belmont Stakes. “Jeg siger altid, at han gik fra at være min træner til min partner til min ven,” sagde LePaul om Pletcher. Vores familie har et godt forhold. Ulemper: Jeg kan ikke fyre min ven. Så han behandler mig lidt anderledes end andre ejere og giver mig ikke tid.Jeg er 100 Har en hovedhest, men på en måde respekterer han mig og forbander mig, alle ser denne vaniljeside af ham, men jeg forstår, at denne tisse tisse tisse siden af ​​ham øges.

Repole mener, at hvis hestevæddeløb kan være umodent, kan det have en “guldmine” fremtid (et udtryk, man sjældent hører). Det mener han, at han kan hjælpe med ved at forklare sig selv, påpege, at når det kommer til hestedød, er der en lav andel af tragedie og en høj andel af kærlighed. Jeg tror, ​​det er det, der foregår, og det er forfærdeligt, det er forfærdeligt, og vi burde alle være kede af det, og vi burde alle ønske at blive bedre.”

Ikke mange mennesker kan sige: Endnu færre mennesker med den påstand taler, stiller spørgsmål, chatter og finder ud af alle måder og niveauer af menneskelighed og velstand. Hvis du har hørt denne stemme om morgenen, tæt på eller langt væk, kan du konkludere, at hvis Forte vinder, Derby Museum bør indeholde en kopi af dets strubehoved.

Leave a Comment