Elizabeth Holmes åbner op om sin Theranos-retssag og hvad der venter forude

Den morgen, vi gik i zoologisk have, stoppede Mr. Evans ved Starbucks. Da jeg kom tilbage, havde baristaen skrevet “Billy the Kid” på kaffekoppen. Hr. Holmes var ikke i stand til at få en reference.

Under mit besøg modtog Mr. Evans adskillige forretningsopkald. Jeg spurgte ham, hvad han lavede. “Investeringer, stiftende virksomheder og mange andre ting,” svarede han uden at uddybe det. Hvordan betaler fru Holmes sine advokatsalærer? “Nej,” sagde hun. “Jeg er nødt til at arbejde resten af ​​mit liv for at betale for det.” Jeg spurgte, om Mr. Evans’ familie betalte hendes sagsomkostninger. hun rystede på hovedet.

Ann Det tidligere juridiske hold rejste Efter at Mr. Holmes ikke var i stand til at betale dem.en forudgående rapport Regeringen fastsatte hendes advokatsalærer til over 30 millioner dollars. Fru Holmes uddybede ikke, hvordan disse gebyrer vil blive betalt, og nuværende repræsentanter for Williams & Connolly svarede ikke på e-mails, hvor de spurgte om hendes økonomiske ordninger.

Deres lille barn, William, havde for nylig en feber på 105 grader, sagde parret. Det første min læge sagde var: “Du ligner meget den skræmmende kvinde.” Hr. Holmes så på ham med skarpe blå øjne og sagde: “Jeg er sikker på, du er bedre end hende.” Lægen så ud til at vide, hvem han talte med. fortsatte hun. Da jeg sagde ja, sagde han, jeg er så ked af det.

Ifølge en opgørelse fra Billys far, William L. Evans, var der “over 67.600.600” webresultater for Mr. Holmes, som alle var negative sammenlignet med “21 millioner resultater, inklusive mange er positive,” skrev han. brev til retten. Ms Holmes’ mor, Noel, sagde, at hun var ædru over en bog hos Barnes & Noble, hvor hendes datter blev vist som “manglende samvittighed” og en “paranoid sociopat”.

Leave a Comment