Bridgerton-forfatteren Julia Quinn fortæller om dronning Charlottes fødsel

Bøger kommer normalt først.

Julia Quinn skrev den bedst sælgende roman Bridgerton. Shonda Rhimes forvandlede dem til den populære Netflix-serie Bridgerton. Denne gang skiftede den succesfulde duo roller. Rhimes skabte ‘Queen Charlotte’, en prequel til ‘Bridgerton’ inspireret af ægteskabet mellem den virkelige dronning Charlotte af Mecklenburg-Strelitz og den ‘skøre’ George III, til Netflix. Showet begyndte at streame torsdag. Julia Quinn tog disse manuskripter og gjorde dem til romaner med Rimes som medforfatter.Dronning Charlottekommer i butikkerne på tirsdag.

‘Queen Charlotte’ gør ‘Bridgerton’ bedre

I et videointerview fortalte Quinn om dette usædvanlige samarbejde, hvordan romanen adskiller sig fra Netflix-serien og de mange barrierer, der er brudt af begge. (Dette interview er blevet redigeret for længde og klarhed.)

Q: Hvordan opstod dette projekt?

EN: Sidste år ringede Shonda til mig for at fortælle mig, at Netflix producerer en Queen Charlotte prequel-serie. Min mand sagde straks: “Jeg er nødt til at skrive en bog med Shonda som medforfatter.” Jeg gav Shonda denne idé, da vi første gang mødtes personligt til premieren på ‘Bridgerton’ sæson 2. Heldigvis tænkte hun det samme. Jeg fik et manuskript fra Shonda og lærte at skille arkitektur ad og rekonstruere den som en roman. Vi gik ikke frem og tilbage. Når jeg har hendes manuskript, er det min tur.

Q: Du sagde før, at læsere nyder romantiske romaner som Bridgerton, fordi de skildrer en verden, hvor alle har ret til at være glade. I “Dronning Charlotte” er to mænd i et romantisk forhold. Kan du fortælle os om den historie?

EN: I showet er romantikken mellem Brimsley og Reynolds lidt af en overraskelse. . Brimsley har også en af ​​mine yndlingslinjer i bogen. Han havde lige set Charlotte gennemgå en gynækologisk undersøgelse og sagde: “Det var ikke let at være en mand, der elskede andre mænd, men ved gud var det bedre end at være kvinde.

‘Bridgerton’ er en afvigelse fra bøgerne, men læserne bliver ikke skuffede

Q: Beskrevet i romanen som “farven på majestætisk eg”, er Charlottes hud ikke noget chok for kong George eller butleren Brimsley. De erklærer hende smuk. Var der nogen snak mellem dig og Shonda om at ændre karakterernes reaktioner?

EN: Jeg forsøgte for det meste at følge Shondas føring i løbet. Hvad er tonen i showet? Og hvor dybt føler en bestemt karakter om tingene?Jeg blev ved hendes tonefald. I den verden Shonda skabte, er der et ikke-hvidt elitesamfund. Som sådan er George og Brimsley vant til at se sorte mennesker i parallelle verdener.

Q: Blød magt er et tema, der kommer stærkt op, når man ser på, hvad aristokratiske kvinder var i stand til at gøre i slutningen af ​​1700-tallet, er manipuleret for at få dig til at tro, at du har fundet på en god idé.

EN: For mig er måden at gøre det på at stræbe efter historisk gyldighed frem for historisk nøjagtighed. Disse kvinder trækker mursten, så kvinderne senere kan rive væggene ned.

Q: Du forklarede, at Bridgertons bog og tv-show ikke kun giver separate oplevelser, men tilsammen giver de “én stor oplevelse.” Hvordan adskiller den sig fra “Dronning Charlotte”? Tager det at læse en roman af at se et program, fordi du ved for meget?

EN: Den store forskel er, at i modsætning til romanen Dronning Charlotte har showet en dobbelt tidslinje. Ud fra hvad jeg har set i bøgerne, går jeg videre til den aktuelle “Bridgerton”-serie. Jeg troede ikke, at jeg kunne gå frem og tilbage med en bog og ville læse noget så tæt på en romansk roman som muligt. Et godt eksempel er samtalen mellem en konge og en dronning ved et bryllup. Jeg ser dem danse i showet, men jeg kan skrive dialogen. Det var fantastisk for min romanforfatter.

Abonner på Book World Newsletter

Q: Hvorfor er romanske romaner blevet så populære i de senere år? Er du en #booktok?

EN: Romantik har altid været populær fra mund til mund. Jeg var ikke vant til at se romanforfattere i showet “Today”. Sociale medier giver os nye steder og måder at tale om og anbefale bøger på.

Jeg hørte mange mennesker, der så programmet, spørge, hvad der ellers giver os den følelse. Og romanforfatteren sagde, Det har vi gjort i årevis. Vi er en kæmpe genre, der byder på disse lykkelige slutninger. Showet Bridgerton fejrer virkelig strukturen af ​​romanske romaner med et nyt par, der kommer til næste sæson.

Q: Hvis du ikke skrev romantik, hvad ville du så skrive?

“Bridgerton” har to dronninger, Charlotte, som begge regerer

EN: Mellemliggende børnebøger. En af mine yndlingsbøger erkrig på onsdagAf Gary D. Schmidt. en gang til, “Udvikling af Calpurnia Tateaf Jacqueline Kelly.

Q: Få os andre til at føle sig bedre og fortæl dem, at du har dårlige skrivevaner.

EN: det er rigtigt! Der er for mange pauser mellem bøgerne. Og jeg har meget svært ved at lægge numsen på stolen. Ingen tidsplan. Jeg er den mest udisciplinerede forfatter, du nogensinde vil møde. Jeg tror ikke, jeg er særlig produktiv. Jeg har nok i gennemsnit en bog om året, eller en bog hver 15. måned, hvilket ikke er hurtigt for min genre.

Q: Så hvad er hemmeligheden bag din succes?

Q: Nu hvor tv-programmet og bogen er blevet vist sammen, ville du så gøre det igen?

EN: absolut. Det er derfor, jeg offentligt beder Netflix om at lave endnu en spin-off.

Karin Tanabe sagde,intelligent kvindeForgyldt Alder“og fremtiden”flok solnedgang

Bemærkning til læserne

Amazon Services LLC Associate Program er et affilieret promoveringsprogram designet til at give et middel til at tjene provision ved at linke til Amazon.co.jp og tilknyttede websteder.

Leave a Comment