Bog + lyduddrag: “Honey, Baby, Mine” af Laura Dern & Diane Ladd

Honey Baby Mine Cover Grand Central 660.jpg

stor central udgivelse


Vi kan modtage tilknyttede kommissioner fra køb foretaget fra denne artikel.

Da den Oscar-nominerede skuespillerinde Diane Ladd udviklede en livstruende sygdom, anbefalede lægerne lange gåture for at genoprette hendes lungekapacitet. Så begyndte en række gåture og samtaler med hans datter, den Oscar-vindende skuespillerinde Laura Dern. Som et resultat blev en ny fælles erindringsbog udgivet, “Honey, Baby, Mine: Life, Death and Love (og bananbudding) fra en mor og datter” (Grand Central Publishing).

Dette uddrag fortæller om gaven ved at arbejde sammen.

Lyt til et uddrag fra lydbogen af ​​”Honey Baby Mine” (fortalt af Laura Dern og Diane Ladd) eller læs uddraget nedenfor. Gå ikke glip af vores interview med Rita Braver’s Dern og Rudd på CBS søndag morgen den 14. maj!


“Honey Baby Mine” af Laura Dern & Diane Ladd

Skal jeg spørge? Audible tilbyder i øjeblikket en 30-dages gratis prøveperiode.


Laura: Mor, jeg troede, at det at arbejde sammen naturligt ville starte samtalen. Vi elsker begge det, vi laver, og har gennem årene tænkt, hvilken vidunderlig gave det har været at arbejde sammen med dig. Det vil sige, at der er mange mennesker, der er gået i deres forældres fodspor for at udføre det samme arbejde, men som regel arbejder de ikke sideløbende. Hvor heldige er vi?

Diane: Jeg har altid sagt, at det er en gave for forældre at kunne arbejde med deres børn. Åh, kan du huske New Orleans Hatter?

Laura: Ja, det er rigtigt. Vi så en mor og datter lave hatte sammen.

Diane: Det gjorde alle fjerene, alle perlerne, alle kuglerne! Jeg tror, ​​der er mange forældre, der ønsker, at deres børn skal have den samme karriere. Jeg ville ikke have dig til at gå ind i den forretning.

Laura: Hvad taler du om? Ja det er. Du var glad, da jeg bookede et job som barn.

Diane: Nej, Laura.

Laura: Hvad var du mest bekymret for?

Diane: Himmelske Gud Laura! Afvisning! Den ustabilitet! Du ved aldrig, hvornår dit næste job kommer, eller om der kommer et andet. Men på grund af dit talent måtte jeg tilgive dig. Og fordi du overlistede mig. Du møder en filmagent til en fest og siger: “Mor og far vil ikke hjælpe mig, så jeg vil gerne handle!”

Laura: Ja, jeg var ti år gammel. Vi var hjemme hos din ven Bo Hopkins. Hans agent var der. Jeg vidste, at hun også arbejdede med børn og var meget tålmodig og virkede meget sød. Jeg havde lige afsluttet en film, jeg lavede med Johnny og June Carter Cash. Så det føltes bekendt nok at lege med jer og gå op til hans agent og sige: Kan jeg deltage i en eller to auditions for at få feedback? Jeg kendte ikke til kontrasterende monologer eller noget lignende. Så jeg skrev et børnedigt ved navn “Den lille fersken” af Eugene Field. For at vise hende min rækkevidde gjorde jeg det med syv forskellige, velindøvede, og nu hvor jeg tænker over det, helt fjollede accenter. Til sidst satte hun mig til nogle auditions, og du virkede ok med det.

Diane: Jeg har altid været stolt af dit arbejde. Men jeg var bange for dig.

Laura: hvorfor?

Diane: Hvorfor! Som om du ikke ved det. Jeg ville beskytte dig! Det er en hård, hård forretning. [Coughing fit.]

Laura: Glem ikke at trække vejret. Tag dit pulsoximeter ud. Jeg tror bare, at iltniveauet er faldet.

Diane: Du skal sætte dig ned, Laura. Jeg skal sidde på bænken her.

Laura: Nej, vent, mor.

Diane: Kom nu, lad os sætte os ned. se venligst-

Laura: Jeg vil sige dig, bare slap af og tag to dybe vejrtrækninger, før du sætter dig ned. . . Så vi kan tale mere om belastningerne i filmbranchen. [Laughs.]

Diane: Hvis du sætter dig ned, kan du tage en dyb indånding. Hvis du ikke lader mig sætte mig ned, kan jeg ikke engang tage en dyb indånding. Jeg er nødt til at sætte mig ned.

Laura: Kan du se den bænk? Det er omkring 10 fod foran os med en bedre udsigt over vandet. kan du se

Diane: Åh, pin mig en rose, den er langt væk. Hvis jeg skal gøre alt det, kan jeg så få en slikkepind, som jeg gør, når jeg går til lægen? For du er begyndt at gøre mig sur

Laura: Ja, mor. Slikkepinde, klistermærker, cocktails, hvad end du vil. Før du sætter dig ned, tag en dyb indånding. For når du først sætter dig ned, kan du hvile langsomt. håndtere?

Diane: Okay. Men mens jeg trækker vejret, kan du så snakke lidt? Hvad er nyt med Ellery og Jaya?

Laura: Åh, jeg er allerede overrasket. I går havde Ellery kaffe med David Lynch, som gav ham en DVD med Wild at Heart.

Diane: Gjorde du?!

Laura: Ellery har åbenbart set alle sine film og sagt til David: ‘Jeg kan ikke finde ‘Wild at Heart’ nogen steder. Så David gav ham DVD’en, og så sagde han: “Se det her, indtil du er 30.” Så sagde Ellery: “Hvorfor? Er min mor skør?” Og han sagde: “Det, jeg er bekymret for, er ikke, at du ser din mor. Det, der kunne være ventetiden værd, er, at du ser din bedstemor.”

Diane: [Laughs.] Hysterisk morsom! han tager ikke fejl Bekymret for, at Ellery ser det?

Laura: Åh, du forbyder ham at se det! Jeg vil måske vise ham nogle scener, især dem, der er særligt mindeværdige fra arbejdet med dig. Ved du hvilken scene jeg taler om?

Diane: Personen fra politistationen?

Laura: Ja, Sailor er fanget, og jeg græder på bænken.

Diane: Før scenen var vi på hver sin side af sættet og forberedte os meget. Fra da af vidste jeg, at jeg skulle være alene på settet og sætte vægge op mellem mig selv, personalet og de andre skuespillere. Så begyndte de at skyde, og jeg gik ind og sagde: “Åh, skat!” Vi sad på en ensom bænk på den politistation, og vi græd begge. jeg hulkede! Du brugte din egen private hukommelse. Jeg brugte min. I slutningen af ​​scenen så vi op og stirrede ind i hinandens ansigter. du vidste, hvad jeg tænkte Du kan mærke det. Og da jeg så ind i dine øjne, vidste jeg, hvad du følte.

Laura: Det var vanvittigt. Jeg så på din karakter, og jeg så på dig der. Da jeg så på dig, troede jeg, at denne kvinde kendte mig bedre end nogen anden. Der var ingen skuespil på det tidspunkt. Jeg var bare en datter, der svarede min mor. At kunne være i den scene med dig er et af mine yndlingsøjeblikke som skuespillerinde.

Diane: Men i det øjeblik, da vi så hinanden ind i øjnene, var det, som om vi så hinanden stå der nøgne og den anden person klædt på. Vi så hinandens svagheder. Og husk hvad der skete?

Laura: Vi begyndte at grine.

Diane: Vi grinede højt som fnisende børn i kirken!

Baseret på “HONEY, BABY, MINE: A MOTHER AND DAUGHTER TALK LIFE, DEATH, LOVE (AND BANANA PUDDING)” af Laura Dern og Diane Ladd. Forord af Reese Witherspoon, offentliggjort 25. april 2023. Copyright © 2023 af Laura Dern og Diane Ladd. Anvendes efter aftale med Grand Central Publishing. alle rettigheder forbeholdes.


Få bogen her:

“Honey Baby Mine” af Laura Dern & Diane Ladd

købe lokalt indie bundet


For mere information:

Leave a Comment